Emanuel Serban

Absolvent E2E

Ma numesc Emanuel Serban, locuiesc in orasul Craiova, Romania si fac parte din echipa nationala a misiunii, sub conducerea “Bisericii Speranta din Craiova”, impreuna cu fondatorul si pastorul Raul Costea.

Am crescut cu mama crestina care ma dus la biserica de cand eram copil. Cand aveam 7 ani parintii mei s-au despartit, dar am continuat sa merg la biserica tot timpul. Intr-o zi cand am implinit 14 ani, pastorul meu a intrebat de ce nu ma rog in fata bisericii. I-am spus pentru ca sunt timid, dar dupa ceva timp am inceput sa conduc serviciul de rugaciune. In acest timp, traiam in micul sat Floru.

Cand am inceput liceul, m-am mutat la Slatina, un oras mai indepartat de casa mea . Cand am mers pe acasa, pastorul meu, in timpul uneia din predici , ne-a intrebat daca am muri in seara asta am fii siguri ca mergem in cer. Stiam ca nu am fost. Acest lucru ma speriat si m-a facut sa vorbesc cu Pastorul meu. In ziua aceea, la varsta de 17 ani, l-am acceptat pe Domnul in viata mea.

In ultimii ani am crescut in relatie cu Dumnezeu, incep sa slujesc bisericii in toate modurile in care pot. Imi place sa vorbesc cu oamenii si ma intereseze viata lor.

Dumnezeu mi-a daruit bucuria de a ma alaturat programului E2E pentru a ma pregati pentru domeniul meu de misiune.

Doneaza pentru Emanuel Serban

Doneaza pentru Emanuel Serban

$
Informatii Personale

Totalul Donatiei: 20.00$

* Daca nu ai mai donat pana acum prin PayPal si intampini dificultati urmareste pasii de AICI

** Conversia de la $ la Ron se va face automat la cursul valutar curent, in momentul procesarii donatiei prin PayPal

Noutati din misiuneSerban Emanuel
noiembrie 8, 2018

Fiecare isi are rolul lui in lucrarea lui Dumnezeu

Am stat si m-am gandit la lucrarea pe care o fac pentru Dumnezeul meu si am incercat sa inteleg cat de importanta este munca mea inaintea Lui. Biblia vorbeste in…