Programul de echipare E2E

Programul E2E a fost dezvoltat din nevoia de a instrui misionari pentru nevoia urgenta de a evangheliza zonele in care nu exista biserici evanghelice.

„Mare este secerisul, dar putini sunt lucratorii! Rugati dar pe Domnul secerisului sa scoata lucratori la secerisul Lui.” Matei 9:37a-38

E2E este conceput pentru a instrui si a pregati cursantii sa devina misionari intr-o perioada de sase luni. Este un program indraznet si ne rugam Domnului ca acest program sa dezvolte lucratori misionari.

Prima clasa inscrisa a inceput la data de 15 ianuarie 2018 cu 8 cursanti.

Iata o viziune asupra modului in care programul E2E este proiectat sa functioneze:

 • 10 Module Curriculum (predat de profesori cu experienta in plantarea de biserici, evanghelizare, teologie, raspundere financiara, parteneriat etc., sub conducerea directa a pastorului Raul Costea)
 1. Predicare Expozitiva
 2. Evanghelizare
 3. Plantare de biserici
 4. Strangere de fonduri
 5. Proiect misionar
 6. Parteneriate
 7. Organizatii Misionare / Parteneri în Evanghelizare
 8. Ucenicie (ofera o cunoastere biblica sanatoasa pentru un plan de ucenicie)
 9. Profilul misionarului (am ADN-ul unui misionar?)
 10. Leadership (lider de slujba)
 • Program de Mentorare
  • Un mentor pentru fiecare student care s-ar angaja sa vina alaturi de student pe durata perioadei de sase luni si sa fie acolo ca un ghid, angajandu-se activ intr-o relatie reciproca pentru a ajuta studentul sa inteleaga toate cerintele programului, sa il indrume pe parcursul programului, dandu-i o directie, fiind deschis si transparent cu privire la experientele propriei vieti.
  • Mentorul va avea o contributie in procesul de evaluare care va determina rezultatul nivelului de pregatire al studentului pentru misiuni.
  • Cautam mentori care vorbesc limba engleza, care au timp sa investeasca, de preferat avand experienta cu parteneriate Romania-SUA, pastori pensionari, plantare biserici si evanghelii care pot folosi tehnologia disponibila (skype, Whatsapp etc.) cu studentii.
 • Proiect de misiune
  • In perioada de 6 luni, cursantul are o activitate misionara bazata pe darurile lui, activitate coordonata direct de catre ing. prof. Ileana Mihai.