Palcau Veronica

Dumnezeu trebuie sa fie laudat cu vocea, iar inima trebuie sa i se alature intr-o exaltare sfanta!

By noiembrie 22, 2018 No Comments

Copiii au fost implicati in ultima perioada in biserica locala cu inchinarea. Intotdeauna, ei aduc o mare bucurie, fericire si emotii de fiecare data cand sunt implicati laudand pe Dumnezeu slujind biserica. Cu siguranta, nu poti sa nu fii surpins de modul cum lucreaza Dumnezeu intr-un mod minunat in vietile copiilor. Un om intelept (A.W. Tozer) a spus: “Fara inchinare, ratacim nefericiti.”

Biblia este singura carte al carei Autor este prezent cand o citesti!

Ma bucur de fiecare data cand copiii sunt expusi Cuvantului lui Dumnezeu saptamanal impreuna cu alti oameni. Ei descopera mai mult pe Dumnezeu citind din Cuvant, si asimiland tot mai mult in vietile lor. Desigur, cand vor creste , vor fi mai bine pregatiti pentru a face fata provocarilor.

“Caci am fost flamand si Mi-ati dat de mancat… ..am fost gol si M-ati imbracat… Adevarat va spun ca, ori de cate ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie Mi le-ati facut” – Matei 25:35-40.

A fost o mare oportunitate in ultimele saptamani in a face vizite la grupele de copiii. Vazand si urmand exemplul Domnului nostru, imi aduce mare bucurie, prin care iL pot onora pe El slujind copiii.

Uneori ma simt onorata sa pot invita copii pentru pranz si partasie. Multi parinti, in mod obisnuit, nu isi permit sa isi scoata in oras, uneori chiar nu au posibilitati de a-si hrani copiii.

Este o mare binecuvantare de la Dumnezeu prin parteneri de fiecare data cand primesc lucruri in mod special pentru copiii. Acest lucrul ma duce cu gandul la ceea ce a facut si Domnul Isus, faptul ca el a indeplinit nevoile spirituale dar si materiale. Vreau ca grupele de copiii nu doar sa beneficieze, ci sa invete din acest exemplu de daruire.

 

Motive de rugaciune:

  • Pentru cresterea lor in Dumnezeu
  • Copiii sa ajunga sa iubeasca Cuvantul lui Dumnezeu
  • Sa isi aduca si prietenii sau colegi la biserica
  • Rugati-va pentru copiii sa nu le fie rusine sa-si exprime credinta la scoala.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba