Brinceanu Lucian

Dumnezeu m-a surprins intr-un mod placut

By octombrie 23, 2018 noiembrie 18th, 2018 No Comments

In aceasta scrisoare voi povesti despre modul minunat in care Dumnezeu m-a ajutat in ultimile doua luni din viata mea. Nu am crezut ca voi reusi sa termin la timp lucrarea de master, insa Dumnezeu a pus oameni minunati langa mine care m-au incurajat si m-au ajutat cu tradusul din engleza in limba romana. Cand lucrurile erau peste puterea mea, Dumnezeu punea o persoana sa ma incurajeze, mi-a dat inspiratie si putere sa scriu.

Un alt aspect pe care vreau sa-l impartasesc cu voi este din lucrarea de misiune. Fiind la inceput in calitate de misionar, Dumnezeu a dorit sa ma constientizeze ca trebuie sa fiu dependent de puterea Lui in lucrarea de misiune. A fost asa de minunat ca odata ce am inteles acest adevar in inima mea a luat loc pacea chiar si in momentele dificile din viata mea.

De asemenea, citind din cartea lui Dave Kraft ,,Greseli pe care le fac liderii” Domnul Isus m-a facut sa inteleg cateva aspecte foarte esentiale pentru slujirea mea: Eu, trebuie sa investesc in vietile oamenilor in mod continuu pentru ca El va da salvarea oamenilor la vremea pe care o considera. Si un alt aspect pe care l-am invatat a fost acela in care am inteles ca trebuie sa inflacarez darul care este in mine pentru gloria lui Dumnezeu (2 Timotei 1:6).

 

Motive de rugaciune:

  • Sa-L laudam pe Dumnezeu ca ma ajutat sa termin lucrarea de master;
  • Dumnezeu sa aduca tineri la intalnirile pe care doresc sa le fac;
  • Pentru o zona tinta in Craiova pentru a face misiune;
  • Sa pot invata lucrurile esentiale in ceea ce inseamna sa fiu un plantator de Biserica;
  • Viata mea s-a schimbat in ulmtima perioada Domnul. El m-a chemat sa devin misionar care doreste sa aduca Evanghelia oamenilor care nu-L cunosc pe Hristos ca Domn. Daca crezi ca Domnul Isus te cheama sa ma sprijin finaciar, te rog sa ma anunti! Roaga-te si pentru acest aspect!

Cu drag Lucian

Daca doresti sa il sustii financiar pe Brinceanu Lucian si lucrarea pe care acesta o face, o poti face prin donatie AICI

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba