Brinceanu LucianNoutati din misiune

Dumnezeu face imposibilul sa devina posibil

By ianuarie 28, 2020 No Comments
Dragii mei prieteni in Domnul Isus, in cele ce urmeaza am bucuria sa va prezint cateva momente minunate din lucrarea de misiune.
In apropiere de Craciun am citit Isaia 58:7 care spune in felul urmator: ,,Imparteti painea cu cei flamanzi si adu in casa ta pe nenorocitii fara adapost: daca vezi pe omul gol, acopera-l si nu intoarce spatele semenului tau.” In momentul in care am citit aceste ganduri, Duhul Domnul mi-a pus in gand sa continui sa fac ce imi spusese El initial in inima mea pentru perioada Craciunului.
Domnul Isus mi-a pus in gand a duce alimente familiilor sarace. Initial am postat aceasta initiativa pe grupul meu de pe facebook in speranta ca poate cineva imi va veni in ajutor. Dupa cateva zile m-am gandit sa sterg anuntul si sa renunt la viziune pentru ca ma gandeam ca nu pot realiza proiectul pentru familiile sarace. Incepusem sa ma gandesc ca poate a fost doar un gand de-al meu, insa chiar in momentele acelea, Domnul m-a binecuvantat cu persoane si resurse finaciare pentru a duce alimete celor nevoiasi. Asteptam cu nerabdare sa vad cum avea sa se manifeste harul Sau fata de noi si fata de cei pe care ii slujeam.
Am vizitat familii cu copii care aveau probleme grave de sanatate. Una dintre acestea a fost Ema care a fost operata pe inima si alte operatii. Insa persoanele cu care am mers in slujire, nu s-au oprit doar la a duce alimentele si a le spune un pic de Domnmu Isus, ci i-au invatat pe copii cantece crestine pentru nivelul lor. Cand am vazut cat de focalizati sunt pentru a le spune copiilor Evanghelia, in acele momente am fost zidit in duhul meu de cum lucra El in fiecare casa pe care o vizitam.
Un alt moment a fost cel de la gara. Dupa o zi de slujire am mers sa mancam si dupa ce am terminat (ora 21), ne-am hotarat sa mergem la gara doar o ora pentru a le oferi oamenilor mancare, insa ce s-a intamplat a fot minunea Domnului Isus din Filipeni 2:13. In acele momente L-am vazut pe El cum a dat si putere si vointa fiecaruia din echipa pentru a discuta cu oamenii din gara despre Evanghelie pana la ora 23:45. Chiar membrii echipei au marturisit cat de obositi erau inainte de a ajunge la gara si au marturisit ca au inteles ca Domnul Isus le luase oboseala pentru a le da putere sa spuna Evanghelia.

 

Motive de rugaciune:

  • Domnul Isus sa aduca mantuire, videcare spirituala si emotionala in vietile celor care au auzit Evanghelia.
  • Pentru vindecarea copiilor bonlavi.
  • Domnul sa aduca oameni care sa se implice in lucrarea de misiune si sa ajute la plantare Bisericii din Craiova.
  • Domnul Isus sa imi dea putere si vindecare la spate si picior.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba