Brinceanu LucianNoutati din misiune

Dumnezeu e mai tare decat propriile ganduri

By noiembrie 22, 2018 No Comments

Dragul meu prieten in Domnul Isus, apreciez foarte mult modul in care Dumnezeu te-a chemat sa imi fii alaturi in slujirea pe care o fac pentru Imparatia Domnului Isus. De cand slujesc ca misionar, am realizat cat de valoroasa poate fi o incurajare sau o rugaciune facuta in Numele Domnului Isus pentru mine. De cateva ori am fost ferit de accidente grave in slujirea mea.

Evanghelizare

A trecut aproape un an de zile de cand fac evanghelizare pe strada si am avut parte de multe momente frumoase dar si de momente mai putin placute. De curand, am avut o experienta in misiune care mi-a adus multa bucurie. Intr-o zi de vineri am mers la o intalnire cu fratii si, intamplator, am plecat de acasa cu 20 de minute mai devreme. In acel moment am auzit soapta Duhului Sfant care mi-a spus ca trebuie sa vorbesc oamenilor despre Isus. Am raspuns chemarii si ma gandeam: “Bine, daca gasesc materiale crestine in geanta pe care o am la mine, voi face lucrarea asta”. Cand am deschis geanta am gasit o multime de brosuri acolo. Am inceput sa le distribui oamenilor si am observat din expresia fetei lor ca erau foarte surprinsi de faptul ca le ofer ceva fara sa astept ceva in schimb. Am distribuit sute de brosuri crestine si am fost descurajat de multe ori, insa Duhul Domnului m-a facut sa inteleg valoarea misiunii si tot El ma intareste si calauzeste .Am inteles ca intr-o vreme ca aceasta Dumnezeu m-a chemat sa seman adevarul Lui asa cum Scriptura spune: “Eu am sadit, Apolo a udat, dar Dumnezeu a facut sa creasca” (1 Corinteni 3:6)

Ucenicie

De asemenea, multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat harul sa ucenicizez cateva persoane care vin la grupul de vineri, unde invatam cum sa studiem adevarul, cum sa il aplicam la nivel personal si cum sa ne rugam Domnului Isus. M-am bucurat foarte mult ca am primit harul de a vedea progresul doamnei Lili in domeniul spiritual. La inceput, ea nici nu voia sa comunice cu cei din grup insa acum se poate ruga singura. Acum o luna o invatam sa se roage spunandu-i sa repete dupa mine. Dumnezeu ma suprinde in mod placut cu lucrarea pe care o face in ea. Ma rog ca El sa ii ofere salvarea de care are ea nevoie.

Social

Slujirea pe care o fac implica si lucrare sociala . Dumnezeu mi-a pus pe inima sa ajut familia lui Alin, care a murit cu ceva timp in urma. Toata vara, prin harul lui Dumnezeu, am reusit sa ii ajutam cu alimente. Conditiile in care traiesc acesti copii sunt foarte precare si e greu de acceptat ca sunt oameni care locuiesc in asemenea conditii. Vestea buna este ca unul dintre copii, o fata pe nume Alina, este pe clasa a 9a la un liceu din Craiova. Dumnezeu mi-a vorbit sa o sprijin cu ceva materiale scolare pentru a-si finaliza studiile.

Motive de rugaciune

  • Pentru o persoana cu care sa fac misiune saptamanal pe strada;
  • Multa indrazeala sa predic Evanghelia pe strada;
  • Adevarul lui Hristos sa aduca Mantuire in vietile celor care l-au auzit Evanghelia si in vietile celor ce sunt ucenicizati;
  • Pentru resurse sa imi pot plati taxele de angajare, sanatate si pentru activitatile misionare din slujire;
  • Pentru a trai Evanghelia in cele mai mici detalii.

Este asa de minunat sa vad cum Dumnezeu imi alipeste tot mai mult inima de lucrarea Lui si ca tot El misca inimile oamenilor pentru a ma sustine (prin rugaciune, incurajare, promovare si suport finaciar ) in misiunea pe care o fac printrei cei care nu Il cunosc pe Isus intr-un mod personal. Toata cinstea si onoarea este a Domnului!
Cu drag Brinceanu Lucian

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba