Brinceanu LucianNoutati din misiune

Domnul Isus ne-a condus spre implinirea viziunii lui Dumnezeu

By iunie 18, 2019 No Comments

Evanghelizare

Viata mea de credinta m-a dus uneori in afara confortului si m-a provocat sa fac anumite actiuni misionare prin credinta. In urma acestor actiuni de credinta, am ajuns sa experimentez anumite principii si valori crestine si la nivel de echipa misionara. Scopul nostru este de a duce cate un Nou Testament la fiecare casa din Craiova. Cand am ajuns intr-un cartier din Craiova, am fost surprins sa intalnesc un taximetrist care ne-a intrebat ce aveam in cutii. Dupa ce i-am raspuns, a cerut unul pentru el. Dupa aceasta experienta cu echipa, mi-am amintit de scopul lui Dumnezeu cu privire la lumea aceasta. Biblia descrie destul de clar acest scop, in cartea Habacuc 2:14: ,,Caci pamantul va fi plin de cunostinta slavei Domnului, ca fundul marii de apele care il acopera.’’ Atunci am simtit cum Dumnezeu a modelat gandurile noastre si ne-a facut sa avem aceeasi simtire, o dragoste, un suflet si un gand pentru a implini scopul lui Dumnezeu cu privire la lume (Filipeni 2:2). Dumnezeu nu S-a oprit aici, ci avea sa ne surprinda in lucrarea de misiune.

Ucenicizare

In urma cu un an am participat la tragedia unei familii din Craiova. Alin, un om pe care il vizitam ocazional, a murit si a lasat in urma 5 copii mici. Am continuat sa vizitez aceasta familie si am inceput sa relationez cu mama lui Alin. In urma unei discutii, ea mi-a spus ca nu isi va schimba religia. Dupa aproape un an de zile, am intrebat-o daca imi permite sa citesc din Biblie si daca este deschisa sa accepte adevarul Domnului Isus asa cum este descris. Am fost foarte incantat ca am putut citi din Cuvantul lui Dumnezeu si ca ea si nepotii au ascultat.

Social

Dupa aceasta experienta, am continuat sa ma las calauzit de Domnul Isus. Acesta m-a dus la 16 km de Craiova, la o familie cu 10 copii. Am apreciat foarte mult cateva lucruri la aceasta familie. Primul dintre ele este acela ca Ana, mama copiilor, ne-a lasat sa vorbim despre Domnul Isus si sa ne rugam pentru ei cum am fost invatati de adevarul lui Hristos. Fetele cu care am mers la aceasta familie socializau cu copiii, oferindu-le atentie si dragoste. Cand am plecat, una din fetite (Tania) a alergat spre o tanara si s-a aruncat in bratele ei. A fost asa de minunat sa vad ca acele cuvinte despre Domnul au fost insufletite si cu dragoste, iar ca rezultat, a aparut deschiderea copiilor fata de noi.

Motive de rugaciune

  • Domnul Isus sa aduca rod pentru Imparatia Lui
  • Domnul Isus sa-Si zideasca Biserica Lui din Craiova
  • Domnul Isus sa aduca oameni care sa simta cu ceea ce fac pentru Imparatia Lui
  • Domnul Isus sa aduca oameni care sa se implice in misiune

Cu drag Brinceanu Lucian!

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba