Adrian JurgeNoutati din misiune

Din nou pe fagas

By februarie 14, 2020 martie 14th, 2020 No Comments

A trecut o perioada de cand am scris noutati din lucrarea si viata noastra in Craiova. Am avut parte de un timp zbuciumat in ultimele doua luni din cauza unor probleme de sanatate ale copiilor si a Danei dar si din cauza descurajarii. Din aceasta cauza am inteles ca Dana trebuie sa se angajeze.

Acum cand privim in urma suntem uimiti si recunoscatori lui Dumnezeu pentru ca ne-a aratat ca e prezent in mijlocul nostru si ca avem toate resursele necesare, prin harul Sau, de a ne ridica si a continua.

Am fost foarte incurajat si imbarbatat cand am primit cele patru carti academice dupa care am tanjit si care le-am solicitat de la o editura crestina din America. Le-am primit gratuit!

In prezent suntem la final cu problemele de sanatate si am reusit sa scot multa bucurie si tarie din studierea Scripturii alaturi de cartile primite.

In timpul celor doua luni am inceput sa ma intalnesc o data pe saptamana cu Antonio sa citim, sa ne rugam si sa discutam teologie biblica mai ales ca are nevoie sa se familiarizeze cu imaginea de ansamblu a revelatiei lui Dumnezeu despre restaurarea familiei lui umane.

Am continuat cu proiectele noastre, debutand in acest an cu Atelierul de creatie hand-made. Viziunea Danei de a avea un contex in care tinerii sa fie iubiti, incurajati, sa realizeze un obiect personalizat si sa legam relatii stranse bazate pe valori. Un spatiu al creatiei prin recretie in care viziunea lui Dumnezeu de a avea o familie alcatuita din orice om care il onoreaza si il reprezinta este experimentata.

Acestia sunt pasi mari pentru noi in a atinge generatia de tineri adulti si suntem incurajati de faptul ca tinerilor le palce ceea ce facem si abia asteapta alte evenimente care le organizam.

De aceea va rugam sa continuati sa ne sustineti in rugaciune si sa veniti alaturi de noi pentru a face posibil astfel de evenimente care il onoreaza pe Dumnezeu si reflecta viata Imparatiei lui Cristos din care pot face parte toti acesti tineri.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba