Mihail GeabouNoutati din misiune

Da, este randul tau!

By mai 13, 2019 iunie 25th, 2019 No Comments

Distribuind ziarul taximetristilor, de mai multe ori am observat ca unul dintre ei avea o biblie. Mi-am pus in gand sa stau de vorba cu el dar n-am avut indrazneala pentru ca nu voiam sa-l retin in timpul serviciului. I-am retinut numarul masinii si am continuat sa ma rog pentru el. Cu putin timp in urma, o sora din Biserica mi-a spus si cum il cheama.
Saptamana trecuta, de dimineata aduceam inaintea Domnului in rugaciune ziua respectiva. Pe o foaie imi notasem oamenii la care doream sa ajung cu ziarul. Printre ei era si tanarul taximetrist.
In Jur de ora 9 am iesit in oras si chiar am vazut in intersectie masina taximetristului. Apoi a parcat. Fara ezitare m-am indreptat catre el. Am batut in geam. Credea ca am nevoie sa fiu dus cu taxiul. I-am dat un ziar si un calendar si i-am spus: „Daca poti, cand poti, as vrea sa stam de vorba!” Am fost surprins cand mi-a raspuns „Si eu vreau sa stam de vorba! Chiar si acum putem sta de vorba!”
Am intrat si am vorbit mai mult de o ora. De ceva timp frecventeaza biserica adventista. Subiectul sabatului, evident, a venit in discutie. Si a ramas sa mai discutam.
Multumesc lui Dumnezeu pentru deschiderea acestui tanar. Continam sa ne rugam ca Domnul sa aduca lumina, eliberare de sub Vechiul Legamant si alipire de Har, de Hristos. Ne-am schimbat numerele de telefon si ramane sa ne revedem

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba