Cum donez prin PayPal

Daca nu ai cont PayPal si nu ai mai donat/platit niciodata prin intermediul PayPal s-ar putea sa ti se para putin dificil. Te asiguram ca nu este nevoie sa iti creezi cont, si totul este securizat.

Urmareste urmatorii pasi:

1. Dupa completarea datelor in campurile solicitate pe pagina fiecarui misionar si a sumei pe care doresti sa o donezi, vei fi redirectionat catre procesatorul de plati PayPal, pentru finalizarea tranzactiei.

2. Pe pagina deschisa (in partea de sus) o sa vezi suma selectata si destinatia sumei.

3. In josul paginii sunt 2 optiuni, 2 butoane (vezi poza), Donate with PayPal (in cazul in care ai cont PayPal si doresti sa intri in contul tau) si Donate with a Credit Card (pentru plata directa cu cardul bancar, nu este nevoie de cont PayPal).

Daca NU ai cont PayPal selecteaza Donate with a Credit Card

4. Dupa apasarea butonului Donate with a Credit Card se va deschide pagina pentru completarea datelor personale (vezi imaginea)  si datele cardului. Acestea nu vor fi salvate sau transmise.

Dupa completarea datelor apasa butonul Agree & Donate Now, conversia se va face automat, de ex: contul tau este in RON, conversia se va face automat la USD, luandu-se cursul valutar din ziua in care se face donatia.

Chitanta va fi trimisa pe adresa de Email.