Brinceanu LucianNoutati din misiune

Credinta – Cheia spre implinirea viziunii

By ianuarie 23, 2019 No Comments

Va salut cu drag,

Sunt foarte incurajat de modul in care Dumnezeu va calauzeste sa fiti o binecuvantare in viata mea personala si in lucrarea de misiune pe care o fac. In luna decembrie am primit o multime de incurajari si sustinere in rugaciune. Va multumesc frumos pentru tot ce faceti pentru mine. Sunt foarte recunoscator.

Evanghelizare pe strada

Am realizat tot mai mult ca Dumnezeu este Acela care Se ingrijeste de nevoile mele ca misionar pentru a implini viziunea pe care El mi-a dat-o. De ce spun acest lucru? In timp ce mergeam pe strada si ma rugam pentru orasul Craiova, Duhului Sfant a pus in inima mea viziunea de a oferi 200 de Noi Testamente oamenilor. In acele momente, ma gandeam ca nu voi reusi sa duc aceasta lucrare pana la Craciun de unul singur. Am fost la un pas de a renunta. Insa, prin credinta, am inceput sa slujesc pe strada cu Evanghelia. In prima zi am dat numai 10 Noi Testamente, insa seara am fost sunat de catre un prieten care mi-a povestit ca au venit niste tineri din Ucraina sa faca misiune in Craiova pentru o luna si m-a intrebat daca vreau sa lucrez cu ei. A fost o adevarata binecuvantare ca am putut sluji alaturi de ei. In final, Dumnezeu ne-a ajutat sa oferim oamenilor nu 200, ci peste 500 de Noi Testamente ca dar de Craciun. In una din zile, i-am oferit unei persoane un Nou Testament. Dupa doua minute s-a intors la noi intrebandu-ne de ce facem ceea ce facem, prilej cu care am vorbit mai multe despre Dumnezeu. A fost atat de incantat de discutie, incat ne-a lasat numarul de telefon pentru a-l contacta ulterior.

Ucenicizare persoanelor care doresc sa descopere mai mult din Scriptura

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt cateva persoane care sunt interesate sa descopere mai mult adevarul lui Dumnezeu din Scriptura. Una dintre aceste persoane este domnul Patru. Iarna sunt nevoit sa merg dupa el si sotia lui cu masina, sa-i aduc la grup. Intr-o vineri nu l-am sunat sa-l intreb daca vine la grupul de studiu biblic, insa inainte cu 40 de minute de ora inceperii studiului m-a sunat sa ma intrebe daca mai vin dupa el sa-l iau cu masina. Am fost foarte incurajat sa vad ca domnul Patru are dorinta de a veni la grupul de studiu biblic sa descopere mai multe lucruri despre Dumnezeu. Cu adevarat, pot vedea cum se implineste versetul 13 din Ieremia 29, in care Dumnezeu spune: ,,Ma veti cauta, si Ma veti gasi, daca Ma veti cauta din toata inima”.

Social. Ajutorarea oamenilor de pe strada

Nu am crezut ca misiunea pe strada va avea un asa mare impact in viata mea si ca ma va motiva sa slujesc oamenii cu nevoi. Intr-o zi, am iesit sa oferim sandvisuri, ceai si haine oamenilor care locuiesc pe strada sau la gara. A fost o experienta pozitiva. Am ramas de-a dreptul socat de cat de repede au putut infuleca unii oameni sandvisurile oferite. O alta experienta care m-a uimit pozitiv si m-a incurajat a fost o intamplare cu o batranica. Dupa ce i-am dat ceva haine, am intrebat-o daca mai are nevoie. Aceasta mi-a oferit urmatorul raspuns: ,,Daca dumneavoastra mai considerati”. Modestia si dorinta ei de a se multumi cu ce a primit a fost o incurajare si o lectie de viata pentru mine in acele momente.

Motive de rugaciune

  • Sa Ii multumim Domnului Isus ca a trimis oameni langa mine cu care sa implinesc viziunea pe care am primit-o referitoare la distribuirea de Noi Testamente;
  • Sa ma ajute sa pot sa ofer 2000 de Noi Testamente sau literatura crestina in Craiova si regiunea adiacenta acestui oras, pana la sfarsitul lui februarie;
  • Sa lucreze Domnul Isus mantuire in inimile oamenilor cu care studiez Biblia;
  • Sa imi ofere Domnul resurse finaciare pentru a putea plati taxa la comunitate astfel incat sa obtin asigurare de sanatate.
  • Sa Se ingrijeasca de celelalte resurse necesare pentru a face misiune (persoane care sa slujeasca cu mine, materiale crestine, bani pentru benzina si intretinere masina).

Cu drag Brinceanu Lucian!

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba