Florina DarvellNoutati din misiune

Continuarea ministerului în vremuri grele

By februarie 22, 2021 No Comments

Dumnezeu e bun! Iată câteva actualizări despre ceea ce am făcut:

Spero Designs

Călătorind prin aceste vremuri dificile, m-am gândit că va fi foarte greu și poate că va trebui să ne confruntăm cu închiderea atelierului, dar slavă lui Dumnezeu, lucrurile au trecut de la nu atât de bine la tot mai bine și totul a început cu „măștile” “. Atelierul a trecut de la aproximativ 25 la sută auto-susținere la aproximativ 65 la sută auto-susținere, uneori peste 65 de ani și cred că prin harul lui Dumnezeu, cu o muncă și răbdare bune, vom ajunge la 100 la sută în viitor, la fel cum ar trebui să facă o afacere normală.

După cum am menționat anterior, în octombrie anul trecut am angajat-o pe Mirela, a treia doamnă și am mărit programul de lucru de la 4 ore pe zi la 8 ore pe zi. Am crescut în cunoștințe despre confecționarea unei mari varietăți de îmbrăcăminte, de la cârpe de iarnă la haine de vară de la dimensiuni mici la dimensiuni mari și o mare varietate de modele de cârpe.

Nu am fi putut realiza toate acestea fără sprijinul vostru fidel de-a lungul anilor. Vă mulțumim că ați jucat un rol important în crearea unui loc de muncă în plus și oferirea unui loc de muncă pentru trei familii și, de asemenea, oferirea unei atmosfere creștine de lucru, în care suntem prieteni, râdem împreună, învățăm împreună, ne rugăm împreună și citim 4 versete biblice zilnic împreună. Se simte ca un loc de muncă în care mergi cu plăcere.

Vă rugăm să vă rugăm să continuăm să creștem și să avem mai multe ordine, să oferim mai multe locuri de muncă și ca femeile să-L recunoască pe Isus ca Domnul și Mântuitorul lor personal.

Ministerul Satului Maruntei

După 2 luni de spitalizare, Dana s-a întors acasă. Așa de minunat să o văd pe scumpa noastră soră înapoi în biserică cu noi și zâmbind. Mi-aș dori să pot spune că a revenit la normal, dar încă nu este cazul. Ea este adesea sub multă frică în piept, spune ea, și ia medicamente puternice. Cred că există o mare bătălie spirituală în viața ei. În ultima vreme m-am oferit să o sprijin în memorarea mai multor Scripturi. Cred că punând Cuvântul lui Dumnezeu în viața, mintea și inima cuiva, se poate întâmpla vindecare și eliberare. Acum poate recita cu încredere Psalmul 23 și lucrează la memorarea lui Isaia 53. După aceasta, vor urma alte Scripturi. De asemenea, am ajutat-o ​​să învețe cum să transforme versetele biblice în rugăciuni personale. O aud de multe ori spunând că crede că atunci când va fi botezată va experimenta vindecarea completă. A te boteza este o mare dorință a ei, dar există un mare obstacol. Nu este legal căsătorită cu partenerul ei – ei trăiesc împreună, dar nu ca soț și soție.

Vă rugăm să vă rugați pentru vindecarea Danei și pentru ca ea să se căsătorească legal, partenerul ei nu este încă pregătit pentru asta.

Pentru ziua de naștere a Nicoletei (a 34-a) și a mea (a 44-a) aniversare, am ieșit împreună pentru niște tort și o conversație frumoasă.

Slujirea copiilor

Ne-am reluat întâlnirea săptămânală după sărbătorile de Crăciun, suntem la doar câțiva ani mai puțin de finalizarea studiului numit „O călătorie în lumea digitală”. Este un studiu foarte bun bazat pe Biblie despre modul de utilizare a platformelor de internet fără a intra în lucruri rele sau în pericol. De asemenea, încercăm să vizităm un copil acasă pe săptămână, pentru a construi relații cu familia copilului.

Vă rugăm să vă rugați pentru mântuirea copiilor și a familiilor lor.

Ministerul femeilor

Avem întâlniri săptămânale regulate pentru studiul Bibliei, suntem acum la Marcu capitolul 3. Femeile care vin sunt cu adevărat interesate să învețe mai multe și în ultima vreme se gândesc la botez, dar toate au câteva obstacole personale în familie. Vă rugăm să vă rugați ca Domnul să înlăture poticnirile și să se boteze și ei. De asemenea, vă rugăm să vă rugați ca alții să se alăture grupului nostru de studiu Biblic. În total suntem 6, 2 misionari (Nicoleta și Florina) și 4 femei din sat (Daniela, Dana, Flori, Ana).

Evanghelizarea străzii

Tavi și Mark încearcă să meargă săptămânal pe stradă (dacă permite), se roagă pentru oameni și vorbesc cu oamenii despre Domnul. Uneori David li se alătură.

Vă rugăm să vă rugați ca Domnul să îi aducă pe cei gata să audă Cuvântul pentru a-i întâlni pe Tavi și Marcu.

Bucătărie cu supă

Lucrăm la începutul săptămânii viitoare a unei bucătării pentru oamenii săraci din Maruntei. Îi vom implica pe Daniela și Ana din grupul de studiu biblic să gătească mesele, iar apoi mesele vor fi duse oamenilor de acasă. Vă rugăm să vă rugați ca Domnul să folosească acest proiect pentru Slava Sa și pentru a răspândi dragostea lui Dumnezeu și cuvântul Său și, de asemenea, rugați-vă pentru sprijin continuu pentru proiect.

Ministry in Mărunței.

Ne întâlnim într-un container undeva la marginea satului. Ne-am rugat pentru o bucată de pământ și o locație mai centrală pentru minister. Am găsit acest teren, chiar în centru. Fiind bine, intenționăm să cumpărăm terenul în următoarele săptămâni. Domnul a asigurat finanțele, în jur de 4.000 de dolari. Vă rugăm să ne alăturați pentru a ne ruga pentru fonduri pentru a începe lucrările de curățare a locului și pentru a construi ceva care să poată satisface nevoile ministerului. Este un pas important pentru minister. Suntem foarte încântați și așteptăm cu nerăbdare ceea ce Domnul are în rezervă. Lăudați pe Domnul !!!!

Într-o altă zi evanghelistică, într-un alt sat, conduc 7 persoane (toate femeile) să se roage și să-și dea viața Domnului. Vă rog să vă rugați ca aceștia să reziste la decizia lor.

Mark, Florina, David și Ruben se descurcă bine. Uneori, cu mici probleme de sănătate sau cu necesități stomatologice, dar în general vorbind bine. David și Ruben s-au întors la școală, dar ne gândim să-i scoatem și să încercăm să lucrăm cu un program de educație la domiciliu. Avem nevoie de înțelepciune și îndrumare dumnezeiască dacă acesta este pasul corect pe care trebuie să-l facem.

Vă rugăm să vă rugați pentru Dean, fratele mai mic al lui Mark, căruia i s-a operat inima deschisă și i s-au făcut 4 ocoliri.

Vă mulțumesc foarte mult pentru că ne-ați sprijinit pentru a continua lucrarea Domnului și Mântuitorului nostru, Iisus Hristos.

Iubire în Hristos!

Florina Darvell, Misionară PIEI-România

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba