Costea RaulNoutati din misiune

Cimitirul si Focul – Lectie pentru un student

By noiembrie 27, 2018 No Comments

Nicu a fost foarte surprins in dimineata aceea, cand le-am zis ca vor incepe cursul facand un tur prin cimitir. Waw! De ce? Care e ideea, ce s-a intamplat?Acele cateva minute petrecute in cimitir, avand o alta vedere si alta perspectiva, a fost poate mai puternica decat o mie de cuvinte.

Multi dintre studenti au realizat ca suntem firavi si trecatori. Au gandit apoi, ca atat cei tineri cat si cei varstnici mor, si ca sansa lor de a se intoarce la Dumnezeu este acum si aici. Au realizat ca ei trebuie sa fie vocea lui Dumnezeu pentru cei pierduti din jurul lor. A fost o lectie dura si reala, insa o lectie care a avut impact asupra vietii lor. In acea zi, Nicu a realizat si mai mult cata nevoie au oamenii de Dumnezeu, dar si urgenta auzirii Cuvantului lui Dumnezeu pentru viata lor.

Intr-o seara, acelasi om primeste un telefon prin care este anuntat ca tot ce muncise si stransese in multi ani, a fost ars pana la temelii. Este vorba de casa lui pentru care s-a luptat sa munceasca in strainatate, strangand fiecare banut. Socul a fost mare insa atitudinea sa de a se supune vointei divine, si a accepta planul lui Dumnezeu, a fost uimitor. Fara a carti, realizand faptul ca suntem vulnerabili si ca tot ce avem pe acest pamant este trecator, a adus un plus de motivatie in sufletul lui, si anume acela de a vesti Evanghelia.

Plimbarea prin cimitir si casa arsa, au fost doua lectii dure pentru unul dintre cursantii E2E. Ceea ce si Domnul Isus spunea altadata: ” Oricine pune mana pe plug, si se uita inapoi nu este destoinic pentru Imparatia lui Dumnezeu. ”

Doresc sa va multumesc si sa va apreciez pe toti aceia care sunteti parte al acestui program prin rugaciune si incurajare sau care vreti sa sprijiniti financiar pe unul dintre cursantii E2E. Va multumesc pentru tot ceea ce faceti, si sa nu uitam ca lectia cimitirului si lectia focului este pentru noi toti, si anume sa vestim Evanghelia acolo unde suntem fiecare! Va amintim adesea in rugaciunile noastre, si ii multumim lui Dumnezeu pentru partea voastra in lucrul nostru.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba