Noutati din misiuneOctavian Ciudesnic

”Ce seamana omul, aceea va si secera” (Gal 6:6)

By martie 25, 2019 No Comments

Evanghelizare si sprijin social

Este din nou primavara. Toti oamenii din Icoana incep sa pregateasca pamantul pentru a pune diverse seminte in pamant. Si noi facem la fel. Folosind acest prilej am vorbit cu oamenii despre ”samanta buna a Evangheliei” impletind nevoia lor materiala cu cea spirituala. Nimeni nu isi doreste sa munceasca din greu pamantul si totusi sa puna in pamant o samanta nefolositoare (rea). Astfel am discutat cu oamenii despre importanta a ceea ce semanam in aceasta viata si despre ceea ce vom secera. Dupa cum pamantul este destelenit inainte de a semana ceva, tot asa impreuna cu credinciosii din Icoana ne-am rugat pentru inimile oamenilor sa fie pregatite pentru Cuvantul Evangheliei.

Lucrarea cu tinerii

Suntem foarte bucurosi ca luna trecuta am inceput intalnirile lunare de tineret regionale. In cadrul acestor intalniri tinerii sunt expusi Evangheliei, au ocazia sa interactioneze cu alti tineri crestini, aud si alt tip de muzica in cadrul inchinarii si bineinteles au parte de activitati distractive.

Lucrarea cu copii

In aceasta luna, pentru ca este ziua mamei, impreuna cu copiii am pregatit ceva special pentru mame. Pe langa jocuri, cantece si versete biblice am pregatit aceasta vaza personalizata pentru mamici. Astfel am invatat inca o data ca Dumnezeu doreste si poate sa se foloseasca de fiecare dintre noi pentru a mangaia sau a incuraja pe cineva.

Lucrarea cu femeile

Anul acesta, pentru prima data, Dumnezeu a facut posibila o intalnire speciala pentru femei. Impreuna cu unul din parteneri am putut organiza o seara speciala pentru doamne prin care am cautat sa le apreciem si sa le facem sa se simta speciale. Am fost placut surprins sa vad ca au raspuns asa de multe invitatiei. Desi ne asteptam la 25 maxim 30 de persoane, Dumnezeu a lucrat si au venit peste 40. Ne bucuram ca majoritatea au fost necrestine si au avut ocazia de a auzi Evanghelia.

Motive de rugaciune:

  • Rugati-va ca samanta buna a Evangheliei sa aduca rod in vietile oamenilor din Icoana
  • Rugati-va pentru tinerii din Icoana sa il cunoasca pe Domnul Isus in mod personal
  • Rugati-va pentru un lucrator cu copiii.
  • Rugati-va pentru femeile care au auzit Evanghelia.
  • Rugati-va ca Dumnezeu sa ne ajute sa dezvoltam o lucrare cu femeile.
  • Rugati-va pentru acoperirea noastra financiara, pentru a putea dezvolta astfel de proiecte in continuare.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba