Noutati din misiuneOctavian Ciudesnic

Ce nu poti cuprinde intr-o poza

By mai 18, 2019 No Comments

Partasie

Se spune ca o poza face cat o mie de cuvinte, insa sunt lucruri pe care nu le poti exprima prin poze si nici nu le poti surprinde. Ceea ce lucreaza Duhul Sfant in mijlocul nostru atunci cand ne adunam in Numele Domnului Isus, petrecem timp in rugaciune, meditam la Cuvantului lui Dumnezeu si chiar mancam impreuna; este ceva umitor, divin. Intr-o astfel de partasie, Duhul Domnului face ca descurajarea sa fie inlocuita cu speranta, tristetea cu bucurie, dezbinarea cu unitate, uiti pentru cateva momente de dureri si necauri pentru ca stai impreuna cu copii lui Dumnezeu, iar inima iti este mangaiata si inviorata.
In partasia bisericii din Icoana sunt bineveniti toti aceea care il cauta pe Dumnezeu dintr-o inima curata: fie roman, american sau alta nationalitate, bogat sau sarac, tanar sau batran. Este un loc special lasat de Dumnezeu unde toate barierele economice si sociale dispar si suntem focalizati doar pe un singur mare adevar: Isus Cristos este Domnul ce a murit si a inviat pentru noi !
Este o mare bucurie atunci cand suntem vizitati si putem avea partasie si cu altii. Este o incurajare pentru noi sa vedem cum Dumnezeu lucreaza si in vietile altora. De aceea va invitam si va asteptam.

Lucrarea cu copii

Pe lângă părtășiile pe care le avem în fiecare săptamana, continuam sa impartasim measajul Evangheliei si celor mici pe intelesul lor. Prin cântece, jocuri, desene animate și povestiri adegvate ne dorim ca copiii din Icoana sa îl cunoască pe Domnul Isus și să înțeleagă cât de important este să ascultăm de El.

Proiecte sociale

O bucurie aparte pe care o avem în lucrarea de misiune din Icoana este aceea de a ajuta familiile sărace și oamenii aflați în nevoie. Prin puterea pe care Domnul ne-o dă și cu ajutorul celor care susțin misiunea din Icoana continuăm să extindem proiectul ”O undință, nu un pește” și să venim în întâmpinarea nevoilor. Ne dorim sa fim o incujare și să ducem speranța Domnului Isus în inimile lor. Lucrând împreună și cu ajutorul lui Dumnezeu putem aduce speranță și un zâmbet pe fața oamenilor din această zonă.

Despre noi

Mulțumim tuturor celor care ne susțineți alături ! Rugăcinile, încurajările și sprijinul financiar acordat înseamnă mult pentru noi și pentru misiunea din Icoana! Știm ca singuri nu am putea face aceasta lucrare, de aceea noi toți ”suntem împreună lucrători cu Dumnezeu.”(1Corinteni 3:9).
Suntem recunoscători că până acum Dumnezeu ne-a păzit și ne-a ocrotit! Caleb, băiețelul nostru de un an și patru luni este sănătos și foarte energic. Mă bucur că Livia este bine, sănătoasă împreună cu fetița ce o așteptăm să vină în luna iulie anul acesta.

Păstrati-ne vă rog în rugăciunile voastre ! Mijlociți pentru noi înaintea lui Dumnezeu pentru:

  • o sarcină sănătoasă și o naștere ușoară
  • o mașină mai bună pentru familia noastră. Mașina pe care o avem acum este mult prea avariata, iar repararea ei depășește valoarea proprie.
  • să reușim să pregătim camera pentru fetită și să finalizăm finisarea interioară a casei în care locuim.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba