Costea AlexeNoutati din misiune

Care este preocuparea ta pe acest pamant ca si copil al lui Dumnezeu?

By ianuarie 7, 2020 No Comments

Este bine ca din cand in cand sa ne facem o analiza a inimilor noastre, in lumina Cuvantului lui Dumnezeu, si sa vedem de ce anume suntem preocupati mai mult in umblare noastra pe acest pamant, ca si copii ai lui Dumnezeu. Ne preocupa pe noi mai mult ceee ce este trecator, pamantesc sau ceea ce Dumnezeu ne-a incredintat sa facem cat timp traim in mijlocul oamenilor? Cautam noi sa implinim mandatul pe care insusi Domnul Isus a dat ucenicilor acela de merge si face ucenici? La asta ne cheama Domnul Isus pe fiecare dintre noi si El ne promite conform Faptelor Apostolior 1:8 ca nu ne va lasa sa facem asta singuri ci puterea Lui ne va insotii pretutindeni.

Implinirea acestui mandat pe care Domnul Isus ne-a dat cautam si noi sa punem in practica prin toate activitatile pe care le facem aici in Comani. Cautam in mod constant sa implinim nevoia spirituala a oamenilor prin evanghelizari intentionate, vizite in casele lor unde prezentam Evanghelia, cautam sa cunoastem noi persoane de contact, facem programe cu copii, facem diferite evenimente de-a lungul anului unde incercam sa atingem toate categoriile de oameni (femei, barbati, copii) si nu in ultimul rand credem ca rugaciunea este arma de care ne putem folosii fara limita. Suntem uimiti cum Dumnezeu ne scoate, aproape zilnic, in cale diferite ocazii de slujire a oamenilor din comunitatea in care lucram pentru Dumnezeu. Prin toate aceste slujiri nu vrem sa fim decat un indicator care arata spre dragostea si bunatatea lui Dumnezeu.

Impreuna cu o echipa de tineri din Cluj am avut harul sa slujim oameni cu care lucram si in care investim cu nadejde si credinta ca Domnul va lucra in inimile lor iar in cadrul serviciului de dumninica am sarbatorit impreuna cu biserica ,,Ziua Multumirii” finalizand serviciul cu o masa de dragoste.

Luna aceasta am fost binecuvantati luand parte impreuna cu sotia mea la o conferinta unde s-a vorbit despre ucenicizare. Dumnezeu ne-a incurajat inimile si ii suntem multumitori pentru timpul acela, chiar aveam nevoie sa fim incurajati si ce minunat este cand vezi cum Dumnezeu vine in ajutorul tau la framantarea inimii tale.

Rugati-va pentru noi sa fim in continuare o lumina, sa vestim evanghelia indiferent de felul in care oamenii primesc, Dumnezeu sa ne pazeasca de atacurile celui rau si Duhul Lui sa de-a viata acestor oameni care sunt morti in pacatele lor.

Va imbratisam cu drag si multumim ca nu obositi in a ne purta in rugaciunile voastre atat pe noi ca familie cat si lucrarea unde slujim. Multumim si pentru efortul financiar al celor care daruiti, Dumnezeu nu ramane niciodata dator si credem ca El va rasplatii implicarea voastra.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba