Costea RaulNoutati din misiune

Caracterul si Misiunea

By ianuarie 21, 2019 No Comments

“Pe timpul acestor cursuri am fost impresionata si miscata, insa Dumnezeu a lucrat la caracterul meu mai mult decat orice.”

Ma gandeam la afirmatia pe care tanara cursanta a facut-o si imi ziceam ca noi echipam oameni pentru misiune . De ce raspunsul ei a fost… “ca mi s-a format caracterul”?
M-am gandit ca daca acestea sunt rezultatele inseamna ca atmosfera este una sfanta. Ca inainte de daruri si abilitati, stiinta sau strategie de misiune, suntem si trebuie sa fim sfinti. Mergem pe urmele Sale. Aceasta a adus multa bucurie in sufletul meu deoarece Scriptura zice, “Fiti sfinti caci Eu sunt sfant.” (1Petru 1:16)

Inainte de a face misiune trebuie sa fim ca si Cel care ne trimite in misiune.
Inainte de a spune oamenilor despre Dumnezeu , noi trebuie sa-L copiem pe El in caracterul Sau si in felul Sau de a fi. Daca programul E2E il are in centru pe Dumnezeu schimband vietile cursantilor atunci inseamna ca este mai mult decat un program de echipare. Este un context in care participantii il cunosc si sunt schimbati de Dumnezu, lucrarea continua si Dumnezeu este glorificat.

Vreau sa va multumesc inca o data pentru suportul vostru, implicarea in rugaciune si incurajarea voastra! Chemati va rog Numele lui Dumnezeu peste studenti, peste cursurile si activitatea noastra, ca Dumnezeu sa fie vazut atat in vietile cursantilor cat si a celor care faciliteaza acest program!

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba