Adrian JurgeNoutati din misiune

Calcand pe teren sigur

By august 17, 2019 No Comments

Inspiratia artelor

Multumesc lui Dumnezeu pentru oportinitatile din luna trecuta in care am desfasurat acest proiect cu doua scoli din Craiova. Edu For Future un afterschool in care am fost invitat sa predau cateva notiuni de pictura copiilor. Fly High scoala de limba engleza pentru care am realizat, alaturi de peste 10 voluntari, o pictura reprezentativa viziuni scolii. Astfel de proiecte ofera o libertate de a pasi pe un teren sigur, atat in diferite institutii cat si pentru tinerii voluntari care interactioneaza cu noi. In timp ce pictam, se dezvolta discutii foarte interesante ce pornesc de la valorile noastre, vocatia si motivul pentru care facem ceea ce facem. Totul intr-un mod natural, profesionist si inovator. La aceasta, cred eu, suntem chemati ca si urmasi ai lui Isus, sa traim la intersectia dintre cer si pamant, la suprapunerea noii lumi aduse de Isus si aceasta creatie buna care trebuie rascumparata.

Life Exchange – schimb de experienta

WOW! Ce timp binecuvantat la Alba Iulia! Impreuna cu biserica Armonia am facut posibila a doua iesire in cadrul proiectului Life Exchange unde distractia, cultura, relatiile si adevarul se impletesc pentru a oferi tinerilor o experienta unica. Familia Cordos, cu o iubire realta pentru tineri, ne-a gazduit timp de trei zile in casa lor. Tinerii au vazut clar ce inseamna o viata traita pentru altii, sub calauzirea lui Dumnezeu! Rugati-va pentru noi oportunitati in care si alti tineri sa poata beneficia de o astfel de excursie cu caracter crestin, cultural si educational. Dorim sa fim credibili, profesionisti si inovatori pentru Craiova, astfel ca viata cea noua oferita in dar sa aiba o buna recomandare pentru tineri.

O seara in SUA – eveniment inter-cultural

Alaturi de o echipa de tineri de la WorldRace, am organizat al treilea eveniment inter-cultural in care am vorbit despre ce reprezinta America din punct de vedere al virtutilor ce o plaseaza ca tara deosebita in lume. Am fost asaltati de un grup de voluntari la o alta asociatie din Craiova, tineri din Yemen, Portugalia, Georgia, Spania cu care am legat o relatie foarte buna. Dupa acest eveniment i-am invitat la o plimbare prin parcul Romanescu unde am putut sa le impartasim foarte mult din ceea ce inseamna pentru noi relatia cu Isus si ce transformare a adus recunoasterea nevoii noastre de Dumnezeu si iertarea Lui.

Atelier de creatii hand-made

Atelierul e locul unde diferite persoane cu diferite povesti, se intersecteaza, creaza si se bucura de timpul petrecut impreuna.

La acest atelier participantii au confectionat bratari impletite din ata, si tind sa cred ca in timp ce noi impleteam fire pentru a realiza un accesoriu, Domnul nostru inpletea firele prieteniei noastre, si adauga vietii lor o noua legtura a dragostei, o legatura pe care o intareste prin exemplu si prin descoperirea Sa. La acest atelier unul dintre participanti a confectionat o bratara pentru mama sa. Dupa doua saptamani, cand ne am intersectat cu cei doi in parc, am vazut pe mana mamei sale acea bratara. Ne am bucurat de aceasta ocazie de a o cunoaste, de a discuta si de a o incuraja.

Multumim pentru ale voastre rugaciuni si pentru ca alaturi de noi purtati faclia arzand.
Stim ca lumina Domnului straluceste peste vietile acestor oameni de fiecare data cand putem sa-L reprezentam pe Domnul, pana in clipa in care intunreicul din vietile lor va fi cu totul infrant.
Cu pretuire, Familia Jurge.

Daca doresti sa il sustii financiar pe Adrian Jurge si lucrarea pe care acesta o face, o poti face prin donatie AICI

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba