Anul acesta prin puterea pe care ne-a dat-o Dumnezeu si cu ajutorul pachetelor de la CHF am reusit sa oferim cate un cadou oamenilor din Ursoaia, un sat din comuna Icoana, unde ne dorim sa vedem Evanghelia stralucind. Este un sat de aproximativ 400 de locuitori in care nu exista nici un crestin. Oferindu-le oamenilor acest cadou, am avut prilejul sa le vorbim oamenilor despre “Cadoul cel mai de pret” pe care l-am primit de la Dumnezeu, Domnul Isus Cristos. De asemenea le-am oferit si Cuvantul lui Dumnezeu in care pot afla mai multe despre acest Dar Minunat.

Este uimitor sa vezi bucurie pe chipul lor posomorat si cat de mult se deschid inimile lor pentru Cuvant, pentru a cunoaste mai multe despre acest Maret Cadou. Pe unii din ei intrebandu-i “ce sarbatorim de Craciun?” sau “de ce oferim daruri de sarbatori, in aceasta perioada si numai in aceasta perioada a anului ?” nu au stiu sa imi raspunda, dar au fost bucurosi sa afle. Le-am spus ca motivul pentru care noi dam daruri este pentru ca Dumnezeu a dat primul si dam daruri oamenilor pentru a-si aminti de Cel mai Mare Dar. Vestindu-le in felul acesta Vestea Buna a Nasterii Domnului Isus pe de o parte s-au simtit rusinati ca nu au stiu sa raspunda, dar pe de alta parte Duhul Domnului a trezit o curiozitate in inimile lor ceea ce i-a facut sa spuna “poate mai veniti si alta data sa ne mai spuneti, caci nu am stiut sa raspundem la ce ne-ati intrebat”.

Ne rugam si rugati-va impreuna cu noi ca la vara sa putem face un grup de partasie in acest sat. Domnul sa deschida si sa pregateasca inimile cator mai multi oameni !

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba