Noutati din misiunePalcau Veronica

Binecuvantand pe altii, am primit o noua provocare de la Dumnezeu!

By ianuarie 8, 2019 No Comments

…” cel ce uda pe altii va fi udat si el. ” (Prov. 11:25b)

Generozitatea și sprijinul dumneavoastra in multe privinte au fost o mare binecuvantare pentru mine. Fie ca Dumnezeu sa ne aduca mai multe ocazii minunate de a lucra impreuna pentru Imparatia Lui.

Cu siguranta, luna decembrie a fost o luna ocupata, multe activitati, pregatiri de Craciun cu copii, vizite acasa la copii si in felul acesta au fost binecuvantati si cu cadouri de la Samaritan’s Purse. Impreuna cu copiii, am muncit din greu pentru a ne bucura de programul lor special de Craciun si in felul acesta au slujit si Biserica Speranta.

Vreau ca fiecare copil sa știe ca exista un Dumnezeu care ii iubește. Așa cum Dumnezeu Si-a oferit cel mai minunat DAR, El a arătat dragostea Lui in acest fel, si pentru ca este mai ferice sa dai decat sa primesti, iar prin aceasta am daruit cadouri cu ocazia de aceste sarbatori. Și, de asemenea, am avut ocazia sa binecuvantez mai multi copiii prin vizite acasa la ei.

Cu aceste daruri, Dumnezeu mi-a dat si o noua oportunitate de a incepe un nou grup de copii intr-un loc nou in Draganesti unde nu am fost niciodată. Cred că Dumnezeu dorește sa-mi dea o noua provocare in acest an cu noul grup de copiii, deoarece este o zona pentru romi. Este o mare provocare pentru mine de fiecare data cand lucrez in mod special cu copiii romi și cateodata nu-L inteleg pe Dumnezeu de ce aceasta slujire. Recent, am auzit de la cineva ca nu-i plac oamenii romi si aceasi persoana m-a intrebat daca imi place de ei, raspunsul meu a fost “îi iubesc, pentru ca si Dumnezeu ii iubeste, Dumnezeu a pus aceasta dragoste in sufletul meu pentru acesti copii. I-am acceptat asa cum sunt ei pentru ca si Dumnezeu m-a acceptat asa cum sunt.” Cat de important este sa ii acceptam pe cei din jurul nostru.

Daca doresti sa o sustii financiar pe Veronica Palcau si lucrarea pe care aceasta o face, o poti face prin donatie AICI

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba