Noutati din misiuneOctavian Ciudesnic

An nou – noi provocari

By februarie 12, 2019 No Comments

Biblia spune: „Fratii mei, sa priviti ca o mare bucurie, cand treceti prin felurite incercari, ca unii care stiti ca incercarea credintei voastre lucreaza rabdare.” (Iacov 1:2-3). Acest lucru ne dorim si noi cei din Icoana in acest an . Indiferent prin ce vom trece in acest an sa fim bucurosi de binecuvantarea de a umbla cu Dumnezeu prin toate: bucurii sau intristari.

Pana acum anul 2019 se anunta a fi provocator : Caleb, baiatul nostru, creste tot mai mult si devine tot mai jucaus, in timp ce deja asteptam un nou bebelus. Dar multumim lui Dumnezeu ca pana acum suntem toti sanatosi.

In ce priveste misiunea planificam si pregatim noi proiecte pentru acest an. Ne dorim sa facem o tabara pentru  tineri si inca o tabara pentru copii. De asemenea ne rugam sa atingem atingem cu Evanghelia satul Ursoaia din comunca Icoana, folosind ziarul evanghelistic “Calea Domnului”.

Pentru ca stim ca nimic nu este cu neputinta la Dumnezeu va invitam sa ne sprijiniti in rugaciune in urmatoarele aspecte. Inaintam increzatori privind la ceea ce a facut Domnul in mijocul nostru in anul 2018.

Motive de rugaciune:

  • Rugati-va pentru o sarcina sanatoasa si o nastere usoara.
  • Rugati-va pentru acoperirea bugetului pentru misiunea din acest an.
  • Rugati-va pentru un lider de tineret.
  • Rugati-va pentru inca 70% pentru acoperirea bugetului personal.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba