Noutati din misiuneOctavian Ciudesnic

An nou…. noi inceputuri

By ianuarie 28, 2020 No Comments

Cu adevarat, bunatatile Domnului nu s-au sfarsit si indurarile Lui nu sunt la capat, ci se innoiesc in fiecare zi (Plangeri 3:22-23), in fiecare an.

Acest adevar, alaturi de mesajul salvator al Evangheliei lui Hristos, l-am impartasit la inceput de an catre 14 familii din comuna Icoana. Le-am vizitat acasa  si am reusit sa povestim despre vietile lor, dorind sa cladim o relatie mai stransa. Sunt familii cu o situatie sociala precara, unele cu copii; macinate de saracie, boli, vicii precum bautura si/sau violenta fizica sau verbala.

In vizitele noastre le-am oferit si alimente de baza prin intermediul programului social ”Hungry Child”.

Insa mai pretios decat ingrijirea materiala, credem ca este speranta pe care o aduce doar Cuvantul lui Dumnezeu. Ne rugam lui Dumnezeu si va invitam sa va alaturati si dvs, ca aceste familii sa primeasca mantuirea prin Domnul Isus Hristos.

Suntem bucurosi ca acest an, aduce si un nou proiect in cadrul lucrarii de misiune din biserica noastra. Initiem din aceasta saptamana clubul Awana, mai exact sâmbătă între orele 14-16. Copiii reprezintă cea mai mare oportunitate de a avea un impact asupra lumii noastre pentru Hristos pe termen lung. Fiecare intalnire va avea un timp de jocuri, cantece, versete de memorat, lectie biblica, rugaciune, aprofundarea mesajului biblic prin discutii pe grupe mici.

Cu accent major pe evanghelizarea si ucenicizarea copiilor, vom incepe o serie de 12 intalniri bilunare. Dincolo de aceste intalniri, prin implicarea mai multor membri din biserica locala, dorim sa ne apropiem de copii si familiile lor.

Ne rugam ca Dumnezeu sa binecuvinteze aceste lucrari care se fac in Numele Lui!

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba