Adrian Jurge

Misionar

Ma numesc Adrian Jurge, m-am nascut in orasul Targu Mures, unde am copilarit pana la varsta de 19 ani, cand am hotarat sa merg in Oradea pentru a studia Teologie-Educatie Crestina la Colegiul Biblic Est European. Viziunea misionara si dorinta de a-L sluji pe Dumnezeu, slujind nevoilor oamenilor a fost sadita in mine trei ani dupa ce am constientizat nevoia mea de Isus si de a trai sub conducerea Lui iubitoare. De atunci pana in prezent, nu am incetat sa-mi cultiv aceasta viziune si de a ma echipa spiritual, intelectual si relational pentru a deveni acel liderul slujitor dedicat cresterii altora si cladirii relatilor bazate pe valori biblice.

Pozitie: Misionar – Coordonator

Familie: Sunt casatorit cu Dana din 2009, iar impreuna avem doi copii minunati, un baiat si o fata, pe Haily si Klaus-Emanuel.

Descriere a localitatii: Orasul Craiova este unul dintre cele mai mari orase din Sudul Romaniei, cu o populatie de peste 300.000 de locuitori. Statistic vorbind, Craiova este printre cele mai religioase orase, dar conceptia despre lume si viata cea mai dominanta este postmodernismul-pluralist, in care fiecare isi are adevarul lui propriu cu privire la ce e bine si rau, care e scopul vietii, cine e Dumnezeu,etc.
Fiind un centru universitar, numarul studentilor romani si international creste in fiecare an, in prezent existand aproximativ 30.000 de studenti.
Orice persoana ce doreste sa petreaca cateva zile in Craiova remarca prezenta a doua extreme: 1.Lipsa de educatie si saracia, 2.somptuozitatea si educatie academica elevata. Ceea ce lipseste cel mai mult este o validare a eternului, a prezentei lui Dumnezeu in mijlocului materialismului acut din Craiova.

Doneaza pentru Adrian Jurge

Doneaza pentru Adrian Jurge

$
Detalii Donatie
Informatii Personale

Totalul Donatiei: 20.00$

* Daca nu ai mai donat pana acum prin PayPal si intampini dificultati urmareste pasii de AICI

** Conversia de la $ la Ron se va face automat la cursul valutar curent, in momentul procesarii donatiei prin PayPal

Adrian JurgeNoutati din misiune
aprilie 8, 2019

Noi inceputuri

Slujirea poate insemna sa iei din ceea ce Dumnezeu a pus in tine pentru a oferi altora. Unul dinte lucrurile pe care sotia mea le-a dezvoltat in ultima vreme sunt…