Ababei SebastianNoutati din misiune

Activitati misionare la sfarsit de an

By ianuarie 11, 2019 No Comments

Mai jos va voi detalia cateva din activitatile pe cateva din activitatile misionare la care am luat parte, ca in felul acesta sa fiti parte cu mine la lucrarea pe care o fac. Datele le-am aranjat in mod descrescator (sus cele mai recente, jos cele mai vechi) ca in felul acesta sa poata citii mai detaliat doar cei ce au timp sa citeasca totul. Ceilalti, se pot limita si la ultimele 2 date calendaristice de sus (11 si 12 decembrie). Ma rog ca lucrurile pe care le voi prezenta mai jos sa va motiveze spre a va implica in lucrarea lui Dumnezeu!

11 Decembrie
Impreuna cu Tavi am fost in satul Ursoaia din comuna Icoana unde am impartit oameniilor speranta Evangheliei, oferindu-le brosuri biblice. Le-am prezentat cel mai mare dar pe care il pot primi, adica pe Isus. Nu ne-am limitat la atat ci le-am aratat iubirea lui Hristos si intr-un mod practic, oferindu-le cutii cu alimente. A fost o experienta binecuvantata! A venit si o copila ce era foarte incantata, spunand ca:” Se bucura ca le-am adus “cadouri”. rugati-va pentru acesti oameni care au auzit Cuvantul sa-L si primeasca in inimile si vietile lor!

12 Decembrie
Cu ajutorul Domnului am mers in satul Barza impreuna cu Tavi Ciudesnic, unde am daruit oamenilor cutii de alimente si brosuri in dar, A fost o experienta binecuvantata! Evanghelia spune:” In toate privintele v-am dat o pilda si v-am aratat ca*, lucrand astfel, trebuie sa ajutati pe cei slabi si sa va aduceti aminte de cuvintele Domnului Isus, care Insusi a zis” Este mai ferice sa dai decat sa primesti”
(Fapte 20:35)
Rugati-va ca acesti oameni sa primeasca darul cel mai Mare adica pe Isus!

6 Decembrie
Am iesit la un suc impreuna cu un viitor ucenic pe care l-am Evanghelizat de curand. Dupa timpul petrecut impreuna in voie buna, a zis ca vrea sa-l primeasca pe Domnul Isus in viata lui. Va rog sa va rugati pentru el, dar si pentru mine ca Dumnezeu sa imi dea intelepciune sa investesc un timp de calitate in el cu scopul de a-l ajuta sa devina un adevarat ucenic al lui Hristos!

5 Decembrie
Am ajuns din nou in satul Mozaceni-Vale unde am taiat cateva lemne in numele Domnului Isus la o familie de oameni in varsta. Rugati-va ca Domnul sa aiba mila si indurare fata de ei si sa ii Mantuiasca!

3 Decembrie
Cu ajutorul si prin Harul Domnului am fost in evanghelizare tot in satul Icoana din judetul Olt si am intampinat oamenii foarte faini, deschisi la evanghelie, iar printre acestia se afla si aceste femei (prezentate in pozele de mai jos) Va rog sa va rugati pentru ele dar si pentru ceilalti oameni care au auzit Cuvantul Domnului prin mine!

1 Decembrie
Am fost in Evanghelizare in satul icoana impreuna cu o sora mai in varsta si a fost o zi binecuvantata! Am intalnit si o fosta invatatoare de 87 de ani care a fost foarte incantata ca am dat pe la ea, I-am dat si o brosura si a fost foarte bucuroasa ca i-am daruit ceva pe gratis. Nu ii venea sa creada ca cineva i-ar oferii ceva fara sa ii ceara nimic in schimb. Ma bucur ca am putut sa ofer ceva acestei femei, punand astfel lumina si exemplul lui Hristos inaintea ei. Isus este cel ce ne-a dat totul, fara a pretinde nimic in schimb. El si-a dat de buna voie viata pentru a ierta pacatele noastre, fara a pretinde nimic in schimb de la noi. Vreau sa urmez tot mai mult exemplul lui Hristos, sa ma dedic tot mai mult lucrarii Domnului si sa jertfest tot mai mult din timpul meu spre binele altora si inaintarea Evangheliei. Dumnezeu sa ma ajute la aceasta!
Rugati-va pentru cele 10 persoane care au auzit evanghelia azi, dar in special pentru aceasta Doamna!

29 Noiembrie
Am ajuns din nou in satul Floru prin Harul Domnului si cu ajutorul Sau cu dorinta de a ajuta oamenii sa Il cunoasca pe Hristos. Am fost surprins in mod placut sa vad ca oamenii au auzit deja de lucrarea pe care Dumnezeu o face prin mine si desi nu am intalnit multi oameni azi, am intalnit totusi o femeie care are dorinta de a-L cunoaste pe Hristos. Numele acestei femei este Sanda si va rog sa va rugati pentru ea, sa-L accepte pe Hristos i n viata ei si sa-L urmeze!

27 Noiembrie 2018
Prin Harul Domnului am ajuns cu Evanghelia in doua sate, in care Evanghelia pana acum a fost vestita foarte putin ,spre deloc. Oamenii au fost reticenti si indiferenti la mesajul Evangheliei, fiindca nu Il cunosc pe Dumnezeu…dar cu toate acestea am reusit sa vestesc la vreo 5-6 persoane Evanghelia si sa le impart brosuri. Rugati-va ca Dumnezeu sa isi reverse mila si indurarea peste Mozaceni-Vale si Podisoru’!

23 noiembrie 2018
A fost o zii speciala. Cu ajutorul Domnului am fost in Evanghelizare si am intalnit oameni speciali. Unii mai deschisi la evanghelie iar altii mai putin deschisi, dar Slava Domnului pentru toate. Din toti acestia va rog sa va rugati in mod special pentru Catalin care cunoaste foarte bine biblia dar nu la primit pe Hristos in viata lui si pentru Mariana care este deschisa sa primeasca Evanghelia! Domnul sa va binecuvinteze, atat pe voi, cat si pe ei!

19-20 octombrie 2018
Panicel Brasov, M4 Romania…am participat impreuna cu Florin Dumitru,Tavi si Lidia Ciudesnic a modulul 1 din M4 Romania unde am invatat in ce consta plantarea unei biserici (necesitati,dificultati si rezolvari) a fost un timp binecuvantat de Dumnezeu! Cunostintele acumulate ma vor ajuta in lucrarea de de evanghelizare si plantare de Biserici pe care o fac alaturi de Tavi Ciudesnic.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba