Costea AlexeNoutati din misiune

A-L slujii pe Dumnezeu inseamna a-i slujii pe oameni

By ianuarie 30, 2019 No Comments

A venit si ultima luna a anului 2018 timp in care uitandu-ne in urma am putut medita la felul minunat in care Dumnezeu ne-a binecuvantat pe parcursul intregului an.Am avut urcusuri si coborasuri in umblarea noastra dar promisiunea Lui ca va fi cu noi in orice clipa a fost implinita. Domnul Isus a venit sa slujeasca oamenii si El este exemplu nostru suprem in dovada slujirii.A-L slujii pe Dumnezeu inseamna a-i slujii pe oameni.

Dat fiind faptul ca este iarna,oamenii nui mai poti gasii asa usor pe strada ceea ce inseamna ca evanghelizarea pe strada nu se mai poate face asa cum este in timpul verii.Dar chiar daca nu facem asta pe strada ne folosim de orice oportunitate de a merge noi in casele lor.

Asa a fost si intr-o zi cand m-a contactat o sora care si-a exprimat dorinta ca ar vrea sa binecuvinteze cu alimente o familie in nevoi din comunitatea in care slujim. Am mers,am cumparat alimente si am hotarat familia la care voi merge. A doua zi in drum ce mergeam spre familia hotarata Dumnezeu imi schimba directia si imi spune ca trebuie sa merg la Carina, o fetita care provine dintr-o familie cu probleme financiare ,parinti bolnavi,tatal avand probleme cu capul si mama are autism dar cu toate acestea Carina invata foarte bine la scoala si este o fetita cat se poate de normala.Nu am inteles atunci de ce dar am ascultat de indemnul Duhului Sfant si apoi am inteles. Cand am ajuns ,aveam sa aflu ca era ziua de nastere a Carinei. Implinea 9 anisori si cel mai probabil pentru ea era ca o zi oarecare. Cand m-a vazut parca ii licareau ochii de bucurie si nu ii venea sa creada ca am mers exact de ziua ei. Eu nu am stiut ca era ziua ei dar Dumnezeu stia, lucru care i-am comunicat si ei..Mare Dumnezeu avem! Rugati-va pentru ea ca Dumnezeu sa ii conduca viata in asa fel incat sa ajunga sa i-L cunoasca pe El.Sunt convins ca nu intamplator am ajuns sa cunosc famila aceasta.Dumnezeu are un plan cu fetita aceasta.

Aproximativ 15 familii au fost binecuvantate auzind mesajul evangheliei cu ajutorul colindelor printr-o echipa de tinerii de la Cluj condusa de fratele Vlad Heuschi.Am colindat o familie in care barbatul este orb iar femeia ingrijeste de el.Asa de mult m-a impresionat ca atat timp cat am colindat acestia nu s-au oprit din plans si la finalul colindelor si-au exprimat bucuria in mod verbal multumindu-ne ca ne-am amintit si de ei.Costel si Leana sunt o familie care au nevoie de Dumnezeu de ceea purtatii in rugaciunile voastre ca Domnul sa se indure de ei.

Tot prin aceasta echipa au fost binecuvantati si aproximativ 150 de copii cu cadouri de Craciun.

Un grup de frati si surori din Biserica Speranta Draganesti,grup din care au facut parte sotia mea si 3 dintre copii mei, au pregatit un program de colinde pe care l-au desfasurat in diferite puncte de misiune.Una dintre locatii a fost si la noi,la Comani. Copii nostrii au mers pe strada si eu impartit invitatii.Fiind Ajunul Craciunului ne-am gandit ca oamenii poate nu vor raspunde invitatiilor noastre dar am incredintat in mana Domnului aceasta lucrare si am cerut ca voia Lui sa se faca.Am fost surprinsi si credem ca au venit acei oamenii pe care Dumnezeu i-a pregatit sa vina.O vecina spunea ca ea a lasat sarmalele la foc mic pe aragaz si a venit.Slavit sa fie Dumnezu pentru toate.

Multiumim tuturor pentru sprijinul vostru,pentru rugaciunile voastre si nu uitati ca sunteti parte la tot ceea ce Dumnezeu lucreaza aici.

Fie ca Noul An sa ne aduca multa roada atat in vietile noastre cat si in lucrarea in ca Dumnezeu ne-a asezat.

Fiti binecuvantati dragi frati si surori in Cristos!

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba