Cu siguranta pentru fiecare dintre noi sarbatoarea invierii Domnului Isus este foarte importanta, si in aceasta luna, copii au muncit din greu, pentru a avea un program special de Paste pentru aceasta sarbatoare, sceneta, cantari, si plus alte activitati.
Intr-adevar, o data cu aceste pregatiri copii au fost plini de energie, emotii, bucurii, entuziasm faptul ca ei pot sluji in primul rand pe Dumnezeu si apoi Biserica Speranta. Sunt multumitoare si binecuvantata pentru modul cum a lucrat Dumnezeu si ne-a ajutat in aceasta perioada pe mine si Dorothy, impreuna cu copii. Impreuna am reusit sa ducem pana la capat aceste pregatiri impreuna cu copii, chiar daca in spatele acestui eveniment special a fost multa munca, energie, emotii, entuziasm, dar vedem ca Dumnezeu a fost glorificat in toate aceste lucruri. Dar cel mai important lucru este ca de fiecare data, copii nostri au invatat tot mai multe despre aceasta sarbatoare, si cat de important este ca ei sa sarbatoreasca pe Cel ce este viu.

Totodata, impreuna cu copii pe langa activitatile de scoala duminicala, am inceput sa pregatim si cate un scurt program pentru a sluji si Biserica Speranta. Astfel, membrii bisericii sa fie incurajati, sa se inchine impreuna cu copii, si in acest fel, Dumnezeu sa fie glorificat.

Cat de important este pentru copii sa isi descopere ce Dumnezeu a pus in ei, sa vada ce mare valoare au in ochii lui Dumnezeu si cat de pretuiti sunt. Vrem sa incurajam copii si sa ne rugam pentru ei ca sa vada ce le place cel mai mult sa faca, ce talente a pus Domnul nostru in ei, astfel incat ei sa isi foloseasca aceste talente, daruri pentru Gloria lui Dumnezeu. Iar scoala duminicala este un context bun si ii incurajam ca ei sa se pregateasca de acasa si la care mai apoi sa isi arate si in fata altor copii ce au pregatit, muzica, desen, dans coregrafic, etc. Ce mare binecuvantare si onoare ca ei sa I se inchine in acest fel Domnului nostru.

Motive de rugaciune:
Sa continuam sa ne rugam pentru sufletele copiilor, ca ei sa fie mantuiti, sa vada cat de important este mantuirea

Rugati-va pentru Sorina, de la scoala duminicala, ca Dumnezeu sa se atinga de trupul ei si sa dea vindecare, uneori nu poate sa respire si va urma sa aiba operatie cat de curand

Rugati-va ca Dumnezeu sa pazeasca copii de boli, uneori este asa de greu sa infrunti o boala, dar trebuie sa ne incredem in Dumnezeu

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba